01 5837735 implantati@dentalia.si

O podjetju

Podjetje Dentalia d. o. o. Ljubljana je nastalo leta 1991 z željo, postati pomemben, a ozko specializiran dobavitelj dentalne opreme v Sloveniji. Danes delujemo kot dobavitelj polnega obsega z utrjenim položajem na lokalnem trgu. V Sloveniji sodimo med vodilne dobavitelje dentalne opreme, s širokim prodajnim programom opreme, inštrumentarija in potrošnega materiala za zobne ordinacije in zobotehnične laboratorije.

Sodelujemo z državnimi ustanovami, zasebnimi zobozdravniki in zobotehniki, katerim dobavljamo opremo in potrošni material svetovno priznanih proizvajalcev. Sledimo najvišjim standardom, pravočasno dobavljamo našim kupcem in se trudimo za kakovostne poprodajne storitve.

Ozko specializirano, a pomembno področje našega delovanja obsega tudi implantologija in partnerstvo s skupino Straumann Group. Prodajni program Straumann Group skupine predstavljajo zobni vsadki, protetične komponente in inštrumentarij hčerinskih podjetij Straumann, Neodent in Medentika.

Vizija skupine Straumann Group ima svojo zgodbo, v okviru katere hčerinska podjetja združena delujejo za globalno odličnost v zobozdravstvu. Njihova zgodba se je začela se je pred več kot 60 leti. Od takrat so njihove inovacije in dosežki v razvoju postali mejniki v zobozdravstvu po vsem svetu. Podjetje Straumann, ki je bilo ustanovljeno kot družinsko podjetje, z inštitutom danes predstavljata krovno podjetje družine Straumann Group, med katere spadajo številna mednarodna podjetja in blagovne znamke po celem svetu. Med njimi tudi najhitreje rastoče implantološko podjetje Neodent ter Medentika, s katerimi smo prisotni na slovenskem trgu.

Dentalia d. o. o. Ljubljana 
Celovška cesta 197
1000 Ljubljana

tel.: 01 583 77 30

e-pošta: info@dentalia.si

splet: www.dentalia.si 

Dentalia d.o.o. Ljubljana.
Celovška cesta 197 Ljubljana Osrednjeslovenska 1000.
+386-1-583-7730 http://www.dentalia.si