O podjetju

Podjetje Dentalia d.o.o. Ljubljana je nastalo leta 1991 z željo, postati pomemben, a ozko specializiran dobavitelj dentalne opreme v Sloveniji. Danes delujemo kot dobavitelj polnega obsega z utrjenim položajem na lokalnem trgu. V Sloveniji sodimo med vodilne dobavitelje dentalne opreme, s širokim prodajnim programom opreme, inštrumentarija in potrošnega materiala za zobne ordinacije in zobotehnične laboratorije.

Sodelujemo z državnimi ustanovami, zasebnimi zobozdravniki in zobotehniki, katerim dobavljamo opremo in potrošni material svetovno priznanih proizvajalcev. Sledimo najvišjim standardom, pravočasno dobavljamo našim kupcem in se trudimo za kvalitetne poprodajne storitve.

Ozko specializirano, a pomembno področje našega delovanja obsega tudi implantologija in partnerstvo z Straumann Group skupino. Prodajni program Straumann Group skupine predstavljajo zobni vsadki, protetične komponente in inštrumentarij podjetij Straumann, Neodent in Medentika.

Združeni za globalno odličnost v zobozdravstvu- vizija Straumann Group skupine ima svojo zgodbo. Začela se je pred  več kot 60 leti. Od takrat so njihove inovacije in dosežki  v razvoju, postali mejniki v zobozdravstvu po vsem svetu. Podjetje Straumann,  ki je bilo ustanovljeno, kot družinsko podjetje in inštitut, je danes  krovno podjetje Straumann Group družine med katere spadajo številna mednarodna podjetja in blagovne znamke po celem svetu. Med njimi, tudi najhitreje rastoče implantološko podjetje Neodent, ter Medentika, s katerimi smo prisotni na slovenskem tržišču.

Dentalia d.o.o. Ljubljana 
Celovška cesta 197
1000 Ljubljana

tel.: 01 583 77 30

e-mail: info@dentalia.si

web: www.dentalia.si 

Dentalia d.o.o. Ljubljana.
Celovška cesta 197 Ljubljana Osrednjeslovenska 1000.
+386-1-583-7730 http://www.dentalia.si