O vsadkih

Zdravljenje z zobnimi vsadki je več, kot le nadomeščanje manjkajočih zob. Je vseživljenjsko vlaganje v vaš nasmeh.

Kakšne prednosti prinaša zdravljenje z zobnimi vsadki?

Zobni vsadki vam ne vračajo le nasmeh na usta, temveč krepijo vašo samozavest in povrnejo užitek ob hrani, s tem pa  izboljšajo kakovost življenja.

Kaj je zobni vsadek?

Tehnično je zobni vsadek ali implantat majhen, vendar zelo močen nadomestek zobne korenine,  iz biokompatibilnih kovin ali keramike. Pod lokalno anestezijo se vstavi v čeljustno kost, namesto manjkajočega zobnega korena in deluje kasneje, kot podpora protetičnemu zobnemu nadomestku. Zdravljenje z zobnimi vsadki je danes dolgoročni način zdravljenja vseh vrst brezzobosti, ki pacientu povrne naravni fizični videz in žvečno funkcijo.  V zadnjih treh desetletjih so vsadke znanstveno testirali številni izkušeni kirurgi in zobozdravniki po vsem svetu. Danes predstavljajo zobni vsadki del klasične oskrbe brezzobosti.

 V nadaljevanju vam predstavljamo Straumann Group, krovno implantološko  podjteje, ki je pod svoje okrilje poleg švicarskega izdelovalca zobnih vsadkov Straumann, sprejelo še druga, manjša, a hitro rastoča podjetja za izdelavo estetskih zobozdravstvenih rešitev, med njimi tudi implantološko podjetje Neodent. Straumnn Group skupaj s podjetji Straumann in Neodent ostaja danes nesporni globalni vodja na področju implantologije.

Dentalia d.o.o. Ljubljana.
Celovška cesta 197 Ljubljana Osrednjeslovenska 1000.
+386-1-583-7730 http://www.dentalia.si