01 5837735 implantati@dentalia.si

O vsadkih

Zdravljenje z zobnimi vsadki ali implantati je več kot le nadomeščanje manjkajočih zob. Je vlaganje v vaš nasmeh in samozavest.

Kakšne prednosti prinaša zdravljenje z zobnimi vsadki (implantati)?

Zobni vsadki vam ne vrnejo le nasmeha na usta temveč okrepijo tudi vašo samozavest in užitek ob hrani. S tem pa izboljšajo kakovost življenja.

Kaj je zobni vsadek ali implantat?

Tehnično je zobni vsadek ali implantat majhen in zelo močan nadomestek zobne korenine, iz biokompatibilnih kovin ali keramike. Pod lokalno anestezijo se implantat vstavi v čeljustno kost na mesto manjkajočega zobnega korena, kjer služi kot podpora protetičnemu zobnemu nadomestku. Zdravljenje z zobnimi vsadki je danes priljubljen, dolgoročni način zdravljenja vseh vrst brezzobosti, ki pacientu povrne videz naravnih zob in žvečno funkcijo.  V zadnjih treh desetletjih so vsadke znanstveno testirali številni izkušeni kirurgi in zobozdravniki po vsem svetu. Danes predstavljajo zobni vsadki del klasične oskrbe brezzobosti.

Predstavljamo vam našega partnerja na poročju zobnih vsadkov ali implantatov - svetovno priznano implantološko podjetje Straumann Group, ki je pod svoje okrilje, poleg švicarskega izdelovalca zobnih vsadkov Straumann, sprejelo še druga, manjša in hitro rastoča podjetja za izdelavo estetskih zobozdravstvenih rešitev. Med njimi tudi implantološko podjetje Neodent. Straumann Group skupaj s podjetji Straumann in Neodent danes ostaja nesporni globalni vodja na področju implantologije.

Dentalia d.o.o. Ljubljana.
Celovška cesta 197 Ljubljana Osrednjeslovenska 1000.
+386-1-583-7730 http://www.dentalia.si