Možnost zdravljenja

Izguba zob je pogost pojav, saj kar 80% svetovne populacije nima vsaj enega zoba, 30% populacije pa trpi zaradi popolne izgube zob. Nekateri tradicionalni postopki rekonstrukcije manjkajočih zob vključujejo brušenje preostalih zdravih zob, tako da je vsadek pogosto najbolj optimalna terapija.

Zobna implantacija je ena izmed najbolj zaupanja vrednih metod zdravljenja v medicini, saj stopnja uspešnosti zdravljenja dosega med 96% in 99%.

Vgradnja vsadkov je primerna za večino odrasle populacije. Obstajajo relativne omejitve v primeru določenih boleznih, kot je nekontroliran diabetes in nekatere resne kronične bolezni srca, ledvic, psihoz, itd.

Premislite, zakaj brusiti zdrave zobe, da bi se naredil mostiček, če se manjkajoči zob lahko nadomesti z vsadkom in s tem ne poškodujemo ostalih zob.

Vsadki vam lahko povrnejo polno kakovost življenja in samozavesten nasmeh!

 

Če manjka en zob  

Če manjka več zob  

Če manjkajo vsi zobje  

 

SPOZNAJTE SVOJ VSADEK

Svetujemo vam, da ste pri svojem zdravljenju kar se da proaktivni. Na svetu obstaja mnogo implantoloških sistemov, ki pa se po kvaliteti lahko močno razlikujejo. Podjetja, katerim je dolgoročni uspeh zdravljenja ključnega pomena, vlagajo veliko sredstev v raziskave in razvoj. V tem segmentu je Straumann številka 1 na svetu. Vsak Straumann izdelek, ki ga bo zobozdravnik uporabljal pri vašem zdravljenju je predhodno izpostavljen vsaj 5 letom temeljitih kliničnih raziskav.

Nekaj vprašanj, ki jih lahko zastavite vašemu zobozdravniku, ko se odločate za zdravljenje z zobnimi vsadki:

  • Kakšna vrsto in znamko implantatov uporablja?
  • Ali obstaja veliko kliničnih dokazov, ki dokazujejo kvaliteto vsadkov in stopnjo uspeha zdravljenja?
  • Katero blagovno znamko implantantov bi vaš zobozdravnik izbral zase ali za svojega družinskega člana?
  • Kako dolgo vaš zobozdravnik uporabljal ta implantološki sistem in zakaj?
Dentalia d.o.o. Ljubljana.
Celovška cesta 197 Ljubljana Osrednjeslovenska 1000.
+386-1-583-7730 http://www.dentalia.si